Kosmos Klikker

Leesplezier op school

Kosmos Klikker is een serious game die kinderen helpt letters, klanken en vooral de koppelingen daartussen goed te leren. Lettervloeiendheid staat hierbij centraal. De verbindingen moeten zo sterk zijn, dat ze de stap naar vloeiend lezen mogelijk maken.

Kosmos Klikker is dé game voor kleuters die zich voorbereiden op het lezen, beginnende lezers, nieuwkomers én kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het lezen!

Kosmos Klikker is het resultaat van een unieke samenwerking:

Met Gemak Inzetten In De Klas

Wil jij op een leuke manier een belangrijk fundament leggen voor de leesontwikkeling van leerlingen? Vraag Kosmos Klikker aan voor jouw school!

Direct aan de slag!

Aanvragen voor school

Wil jij de leerlingen op jouw school op een leuke manier een goede leesbasis geven?

LEERKRACHTPORTAAL

Inzage in de voortgang van de leerlingen in jouw klassen? Dit kan op onze geheel beveiligde en AVG-proof leerkrachtportaal De Melkweg.

Downloaden voor school

Wil je de app Kosmos Klikker installeren op een tablet op school? 

Heb jij interesse om Kosmos Klikker in te zetten?

Laten we de mogelijkheden bespreken

Heb je een vraag of wil je de mogelijkheden bespreken? Laat je naam en e-mailadres achter, dan nemen wij contact met je op. Moeten wij met iemand anders contact opnemen van jouw school? Dat kan ook; laat een naam, telefoonnummer en/of e-mailadres achter, dan gaan we er achteraan. Wil je direct licenties aanvragen? Dat kan op de website van Superkr8.
Word je liever door ons gebeld? Laat dan je telefoonnummer achter.